Övrigt

Artighet

2014-11-05 19:41 #0 av: Lia

Sammanfattning av det tredje avsnittet av Gothic Charm School vänder sig främst till oss gothare.

Alla gothare har själva valt att se ut på ett visst sätt. Och eftersom många kan se väldigt annorlunda ut, så kan det ibland tolkas som att man gör det för att få uppmärksamhet. Trots att man endast ser ut som de gör för att man blir lycklig av det. Alla mår väl bra när de hittat sin egen stil? Precis som alla tatuerade eller piercade. Det gör dem glada.

Men genom att se annorlunda ut så är det inte konstigt om det ställs en massa frågor då och då. Dock är det viktigt att ändå svara på frågorna, även om det blir tjatigt. Självklart räcker det med ett kort och enkelt svar. Var inte taskig, men sarkasm skadar inte.

Varför är det då viktigt att svara på frågorna? Om gothare är trevliga så kommer Goth i helhet få bättre rykte. Och eftersom folk förväntar sig att man ska vara märklig eller kanske till och med otrevlig, så blir det en väldigt positiv upplevelse när man bryter mot stereotypen.

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2014-11-08 20:39 #1 av: DiamondIce

Artighet är viktigt även om man inte är gothare Glad

En annan bra anledning att vara extra trevlig mot de som förväntar sig att man inte kommer vara det är enligt min åsikt att det är kul att bevisa för folk att de har fel och att se hur förvånade de ibland blir Skrattar 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.