Annons:
Etikettkultur
Läst 2267 ggr
Lia
2014-11-05 19:41

Artighet

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Sammanfattning av det tredje avsnittet av Gothic Charm School vänder sig främst till oss gothare.

Alla gothare har själva valt att se ut på ett visst sätt. Och eftersom många kan se väldigt annorlunda ut, så kan det ibland tolkas som att man gör det för att få uppmärksamhet. Trots att man endast ser ut som de gör för att man blir lycklig av det. Alla mår väl bra när de hittat sin egen stil? Precis som alla tatuerade eller piercade. Det gör dem glada.

Men genom att se annorlunda ut så är det inte konstigt om det ställs en massa frågor då och då. Dock är det viktigt att ändå svara på frågorna, även om det blir tjatigt. Självklart räcker det med ett kort och enkelt svar. Var inte taskig, men sarkasm skadar inte.

Varför är det då viktigt att svara på frågorna? Om gothare är trevliga så kommer Goth i helhet få bättre rykte. Och eftersom folk förväntar sig att man ska vara märklig eller kanske till och med otrevlig, så blir det en väldigt positiv upplevelse när man bryter mot stereotypen.

  • Redigerat 2020-12-19 00:34 av Lia
Annons:
DiamondIce
2014-11-08 20:39
#1

Artighet är viktigt även om man inte är gothare 🙂

En annan bra anledning att vara extra trevlig mot de som förväntar sig att man inte kommer vara det är enligt min åsikt att det är kul att bevisa för folk att de har fel och att se hur förvånade de ibland blir 😃

Upp till toppen
Annons: