2014-12-17 17:40 #0 av: Lia

Vilka är vi här bakom admin då? Titta in så får du veta mer! I denna artikel skriver jag lite om mig själv!

Vem är du?
Mitt namn är Julia, och jag fyller 21 år den 28 februari. Jag startade Goth iFokus den 9 november 2014.

Var håller du till?
Jag bor i en villa hos mamma bland äppelträden på Österlen. Men på helgerna "bor" även min pojkvän Felix här.

Vad pluggar du?
Jag läser 5:e året av gymnasiet på Komvux. För tillfället läser jag bara Engelska. Jag tar lite i taget helt enkelt.

Vad har du för intressen?
Jag umgås med min pojkvän varje helg och på loven. På vardagarna försöker jag ta mig iväg till simhallen. Jag brukar försöka plåga mina nära och kära med Monopol och Yatzy. Annars försöker jag få ihop lite tid till att spela the Sims, och självklart spenderar jag varje vaken sekund på iFokus. Skrattar

Vilka typer speglar dig själv bäst?
The Vampire diaries och spets och silke och Oscar Wilde och teater och medeltidsmarknader och ... Ja, jag är nog en salig blandning mellan RomantiskVampyrBubbelMedeltids- och Viktoriansk Goth. Det är med andra ord svårt att hålla sig till bara en typ, och jag ser ingen anledning till att låsa sig till en heller. Var den du är!

Vilken är din favoritdel av den gotiska subkulturen?
För mig handlar det och det vackra utbudet av kläder och accessoarer som hör gotiken till. Ja, jag tänker främst på den romantiska stilen. Men även olika övernaturliga filmatiseringar, så som tidigare nämnt - The Vampire Diaries och The Picture of Dorian Gray.

Brukar du hänga på kyrkogården?
Ja, men självklart! Pfft, vad gör du på fritiden, liksom? Nej, men helt ärligt är det en väldigt lugn och fridfull plats. Man får vara lite ifred en stund, och det uppskattar jag. 

Vad är din allra största dröm, just nu?
Jag drömmer om att kunna dansa balett en dag. Det är något jag velat göra hela livet, men inte fått chansen att göra. Och så önskar jag också att jag blir tillräckligt frisk inom en snar framtid, så jag kan studera till sjuksköterska.

Hur fann du iFokus?
Jag letade info om en fransk vädur jag hade 2012. Tyvärr har jag inte lilla Tezzy kvar. Men jag kom in på iFokus väldigt ofta när jag sökte, så till slut skapade jag ett konto den 26 november samma år.

Varför valde du just "julbli" som användarnamn?
Det användarnamnet har jag haft på skolans datorer sen år 2000, så det har följt med mig sen dess. Det är en blandning av mina namn, helt enkelt!