Övrigt

Vinter

2016-11-04 18:00 #0 av: TatsuOni

Själv tycker jag inte om vinter. Jag avskyr kyla och tycker inte om halka, men jag tar hellre snö och kyla än regn och slask. Idag har vi den första snön som ligger kvar här.

Fördelarna med vinter:

  • Det är mysigt att tända ljus när det är mörkt ute.
  • Långa puffiga kjolar åker fram ur garderoben.
  • Min vinterjacka är både mysig och snygg.
  • Kängor!

Vad tycker ni om vintern? Vad har den för för och nackdelar?

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2016-11-04 20:36 #1 av: DiamondIce

Man får ha på sig mössor och slipper därför styla håret! Skrattar Men det är nog det ända jag kommer på just nu... Jag har inget emot att det blir mörkt fort, men att det är kallt och blött har jag svårt att tycka om Yrar

Jag älskar däremot hösten, skulle gärna byta någon månad av vintern för en längre höst!

Anmäl
2016-11-05 10:46 #2 av: TatsuOni

Hösten är min favorit årstid! Ett perfekt år för mig skulle vara, höst, vår, höst, vårSkrattar

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2016-11-06 15:31 #3 av: Sommarek

Kallt, blött, mörkt, blåsigt... Jag försöker tänka på att man kan mysa inne  med böcker, katterna och levande ljus (samt göra flera av mina favoriträtter som inte funkar på sommaren, som chilligrytor och Shepherd's Pie), men alltså... jag hatar vinter. Alla andra årstider, ja tack, men vinter... nää. Jag håller med om det där gamla skämtet om att året har 16 månader (november, december, januari, januari, januari, januari, februari...)

Anmäl
2016-11-06 16:36 #4 av: TatsuOni

Jag älskar hösten, tycker om våren och är ganska neutral inför sommaren även om jag inte tycker om överdriven värme och solljus. Vintern tycker jag absolut inte om! Det är därför jag försöker hitta någonting positivt för att överleva kyla, is och slaskCool

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2017-11-29 18:28 #5 av: TatsuOni

Nu börjar det bli vinter igen och jag har gått runt i mågna lager med långa kjolar länge nu. De enda hela byxorna jag äger är arbetsbyxor... Men jag har beställ nya byxor nu! Har haft så svårt att hitta små byxor i min smak, så jag hoppas verkligen att de passar!

En annan fördel med vintern är att det är mysigt att sitta inne med en bra bok och en kopp te.

Värd för hår. Medarbetare på te.

Home is where the heart is ~ http://tatsu.blogg.se/

Anmäl
2017-12-04 09:28 #6 av: Septicemia

Jag älskar hösten och vintern, till och med när det inte blir någon snö här nere i söder. Är verkligen inget fan av sommaren alls så kylan är lika efterlängtad varje år. Jag kan ha mina stora hörlurar på mig utan att svettas utomhus, ha lager på lager med knästrumpor, benvärmare, ponchos, halsdukar, armvärmare och vantar. Sminket rinner inte (om det inte ösregnar och blåser) och kängor håller en torr om fötterna. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.